Първата дама на България Деси Радева се оказа запален фен

...
Първата дама на България Деси Радева се оказа запален фен
Коментари Харесай

Първата дама скочи на „Капките”

Първата дама на България Деси Радева се оказа разпален почитател на „ Като две капки вода ”. И то дотолкоз, че даже разкритикува осъществяването на спечелилия Слави, научи HotArena .

„ Славин ме изнервя някак си. Моите почетения към него, само че... половин звук го делеше! От него чувах единствено високи тонове, само че не видях създаване на облик ”, скочи брачната половинка на президента.

Деси Радева е запалена рокаджийка и осъществяването на Славин на „ Хайуей остарял ” на Иън Гилиън от „ Дийп Пърпъл ”, не остана неусетно от нея.

По думите й, по време на цялото предаване Славин, не е съумял да се слее с „ героя ” си на сцената, за разлика от други състезатели в „ Капките ”.

Като почитател на рока Радева даже илюстрира по какъв начин вярно би трябвало да се интерпретира обичаният й реализатор – с видео от осъществяване на неин непосредствен другар – Ясен Димитров.

Съпругата на Румен Радев призна, че е имала личен любимец за огромната премия в шестия сезон на шоуто – сребърният победител Иван Юруков, написа „ България през днешния ден ”.

Съпругата на президента е поддръжник на рок музиката и именити банди като „ Дийп Пърпъл ”, „ Моторхед ” и „ Уайснейк ”, само че преди време разгласи, че Дейвид Ковърдейл е бил първата й ученическа обич, по тази причина и се възмущава, когато някой издевателства над обичаните й части.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР