Първа политическа изява за Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Първа политическа изява за Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп с най-висок рейтинг сред кандидатите на Републиканската партия

Първа политическа изява за Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, откакто му бяха повдигнати следващите обвинявания.

Той твърди, че е почтен и по трите каузи против него - последното от тях - за опит за интервенция в последните президентски избори и подстрекателство на последвалия взлом на Капитолия.

Пред последователи на републиканската партия в Южна Каролина, Тръмп разгласи, че обвиняванията против него са обвинявания против всичките му симпатизанти. Въпреки всички проблеми с правораздаването, милиардерът е с най-голям рейтинг измежду претендентите, които се състезават кой да съставлява републиканската партия на изборите следващата година, оповестява Нова телевизия.

" Те не преследват мен, преследват вас. А аз заставам на пътя им. И няма да се махна от там. Ще не преставам да ви пазя, давам обещание ви това. Ако ме изпратите още веднъж в Белия дом, тяхното царуване ще завърши и Америка ще бъде още веднъж свободна страна. Защото сега не е ", показа Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР