Първа елиминационна битка във финалната седмица от четвърти сезон на

...
Първа елиминационна битка във финалната седмица от четвърти сезон на
Коментари Харесай

Мирослава и Мани са първите отпаднали финалисти в „Игри на волята: България“

Първа елиминационна борба във финалната седмица от четвърти сезон на “ Игри на волята: България ” изправи четирима воини един против различен. Ралица, Мирослава, Георги и Мани се впуснаха в тежко предизвикателство, в края на което двама финалисти напуснаха рисковата Арена вечно. Георги потвърди своите качества и победи над трите дами с повече от 25 минути преднина, което му завоюва място измежду най-хубавите седем.

Голямо закъснение на Мирослава в изкопаването на последното ѝ десето въже разреши на Мани да обърне играта. Домакинята не беше измежду тримата, които продължиха към лабиринта, и за нея приключението приключи още в първия стадий на борбата. “Това е една огромна победа за мен! Искам да пожелая на всички български дами да имат вяра в себе си и да се провокират в безусловно всеки един миг. Българската жена е мощна жена ” - показа Мирослава , откакто зае деветото място в оспорваното състезание.
 Игри на волята България NOVA
Въпреки своето закъснение, Мани съумя да доближи до финалния лабиринт в борбата, само че Ралица се оказа по-бърза от нея. Мани не съумя да увладее топчето, а неналичието на съгласуваност се оказа съдбоносна. “Не скърбя за нищо. Моите тактики бяха най-хубавите за мен самата, с цел да стигна до финалите. Ето, че съм тук! Завършвам осма и се гордея с достиженията си ”, сподели младата физиотерапевтка откакто напусна Арената вечно.

Завръщането на Георги и Ралица в Резиденцията провокира смесени реакции измежду останалите финалисти. Джаферович откровено се зарадва на Ралица, до момента в който Гого разкри, че би предпочел тя да бъде отстранена. Филип, от своя страна, се тормози от успеха на Георги, който дефинира като максимален съперник измежду номинираните състезатели.

Ще успее ли Георги да се съюзи с Филип и Гого или ще продължи да играе самичък? Как ще се развият връзките измежду финалистите? Кой ще победи в самостоятелната борба и ще завоюва имунитет? Кой ще изпуне своята кула на земята и ще стане първият номиниран? Втори съвет на финалистите в “ Игри на волята: България ” - на следващия ден в 21:00ч. по NOVA.
 Игри на волята България NOVA
Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и  профила на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България "  продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР