Партията на посредниците“ -Промяната, върна посредниците в тока, газа и

...
Партията на посредниците“ -Промяната, върна посредниците в тока, газа и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: „Партията на посредниците“ върна посредниците в тока, газа и нефта

„ Партията на медиаторите “ -Промяната, върна медиаторите в тока, газа и нефта.

Всичко това се случва в интерес на Руската федерация. В трите рецесии, които ни връхлетяха по време на ръководствата ни, ние се справихме най-добре в Европа. Това разяснява по време на брифинг ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.
Той добави, че от Европол са дали за образец акция против незаконния трафик на мигранти от 2020 година, осъществена по време на ръководството на ГЕРБ. „ От нулева миграция и посочени за образец, стигнахме до ръководство на партията на медиаторите “, акцентира Борисов.
Според него популизмът е доста инфектиран, а в тригодишната рамкова прогноза на Министерството на финансите има съвършената стихия и същата финансова рецесия. „ По време на нашето ръководство с редица финансови ограничения не позволявахме да се вдигне инфлацията “, посочи Борисов.
„ България сега „ пръска кръв “ от неразумното ръководство на финансите. И не е несъмнено дали 15-те милиарда лв. ще ни ги дадат или в случай че ни ги дадат, на каква рента. Финансовата злополука, която ни завеща Асен Василев, е непреодолима “, безапелационен беше водачът на ГЕРБ.
Той добави, че изборите са в ръцете на държавното управление на Румен Радев. И в случай че то успее да ги организира добре, социолозите няма да изпадат в обстановка да си късат ризите.
Борисов добави, че за две години Автомагистрала „ Хемус “ към този момент можеше да е съвсем подготвена, Автомагистрала „ Струма “ – също, само че предходното ръководство на страната ни е цялостен неуспех, а най-голямата злополука ще е „ Струма “.
„ Не съм видял друга партия да си е показала стратегия. Показаха ли ви някаква стратегия от „ смяната “ или единствено на парче, с цел да го има в новините? “, попита Борисов.
Той бе безапелационен, че ще реши проблемите с газа за часове, по този начин както го е правил постоянно. И отново посъветва за всичко, което се прави по тематиката Газпром да се употребява експертизата на Европейската комисия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР