Партия Възраждане“ регистрира днес листата си с кандидати за парламентарните

...
Партия Възраждане“ регистрира днес листата си с кандидати за парламентарните
Коментари Харесай

Партия „Възраждане“ регистрира пълна листа в Русе

Партия „ Възраждане “ записва през днешния ден листата си с претенденти за парламентарните избори от 19 МИР-Русе

 Водач е юрист Златан Златанов, който на последните избори за малко не съумя да влезе в Народното събрание, напомня. 

„ Възраждане “ имат цялостна листа от 16 имена.

Златан Златанов разяснява, че Русе вече не е градът, който е бил в предишното, припомняйки какъв брой доста неща са се случили тук за първи път и какъв брой герои са свързани с Русе. Той дефинира града като застаряващ и обезлюдяващ, лишен от правото да бъде център на редица институции. „ Това са провокации, с които би трябвало да се преборим. Оттук, от Русе, ще стартира българското Възраждане. Ако бъда определен за народен представител, ще подчертавам върху усилване на ежедневния контакт с русенци и ще посрамвам проблемите им на трибуната на Народното събрание “, съобщи Златанов.

Той съобщи, че „ Възраждане “ няма да се коалира с никого, защото всички политически сили непознати ползи, а не българския народен интерес. Според него линията, по която партията е поела, ще я води до независимо ръководство.

Ето и листата на „ Възраждане “ за Русе:
Златан ЗлатановДимитър ПашевМилен БоевПетя ПоповаСтефка КостадиноваВасил ПетровКостадин ГеоргиевИвайло КазановВеличка КостоваДимитър ДимитровДимитър НоваковБогомил ТодоровПетър СоколовМирослав ЧомезовТодор СавовСава Попов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР