Партия КОД, която се явява самостоятелно на предсрочните парламентарни избори

...
Партия КОД, която се явява самостоятелно на предсрочните парламентарни избори
Коментари Харесай

КОД се явява самостоятелно на вота, регистрира листа от шестима кандидати в Пловдив

Партия КОД, която се явява независимо на предварителните парламентарни избори на 2 октомври, записва листата си с претенденти за народни представители в Пловдив. В нея има 6 имена: 

1. Мая Маринова – член на Националното управление на КОД. Родена през 1977 година в гр. Габрово, където приключва Икономическия факултет към Техническия университет със компетентност " Финанси и банково дело ". По-късно завършв магистратура по " Бизнесадминистрация " в Нов български университет. Основната част от професионалното ѝ развиване минава в областта на търговията - ръководство на търговски центрове, в т. ч. наемно отдаване и фасилити мениджмънт, което дефинира познаването на пазара и участниците в него. Интересите ѝ са в областта на стопанската система и политиката. 

2. Пенка Деведжиева – член на Националното управление и ръководител на КОД - Пловдив. В предходния мандат на локалната власт тя беше зам.-председател на Общинския съвет. Завършила е " Публична администрация ", както и " Стопанско ръководство ". Магистър е по " Финансов мениджмънт ". Занимава се със обезпечаване от над 20 години. 

3. Ивайло Спасов – заместник-председател на КОД-Пловдив. Завършил е " Публична администрация ". Предстои му отбрана на магистърска теза по " Публичен мениджмънт и политики ". Занимава се с администрация и ръководство на човешки запаси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, налично и бързо административно обслужване, бистрота в ръководството, опазване на чистотата на българския език. 

4. Николай Ганев - магистър по финанси. ИТ експерт с над 20 години стаж. Притежава интернационалните патенти в региона на електрониката, автоматизацията и автомобилната промишленост. 

5. Десислава Атанасова - Чомакова - икономист по обучение. Работила е в областта на стопанската система. Управлява счетоводството в фамилния бизнес. Активно ангажирана с превъзмогване на минусите на трудовото и осигурителното законодателства. 

6. Костадин Дамянов - правоприемник на така наречен през комунизма " някогашни хора " и участници сподвижници в Горянското придвижване. Активен труженик за въвеждане на лустрационно законодателство в България. От 22 години ръководи личен частен бизнес в областта на " Хорека "  - дистрибуция на кафе. Завършил е " Промишлена електроника, радио и телевизия ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР