Партиите в коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България ще стигнат

...
Партиите в коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България ще стигнат
Коментари Харесай

И ПП-ДБ се събират днес, обсъждат следващите си ходове

Партиите в коалиция " Продължаваме Промяната - Демократична България " ще стигнат до общо решение за идващите си дейности след разисквания на управителните им органи през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на обединението.

От там увериха, че напълно скоро ще бъде даден взаимен брифинг за медиите, на който ще бъдат показани решенията и ще се отговори на въпросите на медиите и обществото.

" Използваме случая да благодарим още един път на всички наши симпатизанти, че ни поддържаха с гласовете си в неделя, както и на тези, които избраха друго политическо посланичество, само че гласоподаваха. За нас правилата на парламентарната република и правото на свободна воля на жителите са висша полезност. Не на последно място, показваме дълбока признателност и към екипите, доброволците, донорите и наблюдаващите на вота, които работиха в акцията и изборния развой ", показаха от пресцентъра на коалиция " Продължаваме Промяната - Демократична България ".

Припомняме, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов също е свикал съвещание на Изпълнителната комисия на партията. Според " 24 часа " в съвещанието ще вземат участие и водачите на листи, които сигурно са депутати в 49-ия парламент.
От ГЕРБ още не са излезли с формален коментар след края на изборния ден за 49-то Народно заседание. Днес Бойко Борисов ще желае да разиска идващите ходове на партията, с цел да опитат сполучливо да сформират държавно управление.

Едва тогава от партията ще дадат изказвания.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР