Партиите този път ще успеят да осъществят някакво разбирателство помежду

...
Партиите този път ще успеят да осъществят някакво разбирателство помежду
Коментари Харесай

Политолог: Партиите узряха, този път ще успеят да се разберат

" Партиите този път ще съумеят да осъществят някакво съгласие между тях. Всеки ще чака последно разпределяне на картите, да видят кой какво ще придобие в изборния ден. Мисля, че са узрели, към този момент са подготвени да преминат към най-разнообразни съдружни съглашения единствено и единствено към този момент да се спре с това непрестанно въртене на служебни кабинети. "

Това съобщи за БНР политологът и учител в УНСС Александър Димитров.

Той дефинира като " сметки без кръчмар " упованията на " Демократична България " за " женитба " сред партиите от по този начин наречената " хартиена коалиция ". Според Димитров даже има късмет трите партии да не получат задоволително места в Народното събрание, с цел да образуват такава коалиция.

" Движение за права и свободи може би ще запазят същите гласове на изборите. ГЕРБ не са застраховани, чакам спад в техните гласове ", предвижда Димитров. Според политолога Българска социалистическа партия е най-застрашена от слаб резултат на идващите избори.
" Не е явен резултатът. Може да има нови субекти, които да се включат в тази акция, което може да наклони в някоя посока ", добави Димитров. Мнението на политолога е, че коалиция сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България " има всички шансове да донесе положителни резултати, изключително на парламентарните избори. " Но напрежение за листите - на 100% ще се случи. Даже не съм толкоз оптимистичен, в противен случай - ще избухнат страхотни спорове на някои места, което може да съсипе цялата акция, която другояче има огромен капацитет ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР