Партиите са поели вкупом към предсрочни избори, по-рано, отколкото аз

...
Партиите са поели вкупом към предсрочни избори, по-рано, отколкото аз
Коментари Харесай

Партиите са поели вкупом към предсрочни избори: Стойчо Стойчев

" Партиите са поели заедно към предварителни избори, по-рано, в сравнение с аз персонално чаках ". Това акцентира в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт "  анализаторът Стойчо Стойчев

:

 

 

" Вчера беше развръзката на всичко, което се е случвало обществено и подмолно. Резултатът постоянно идва, когато на дневен ред е гласоподаване от сходен темперамент. В момента, в който стана ясно, че Слави Трифонов напуща обединението от " Продължаваме промяната " пристигнаха индикации, че те ще бавят гласуването на оставките, с цел да има време да се изкушат още депутати от " ИТН " да станат самостоятелни и да поддържат държавното управление. Фактически и гласуването за ръководител на Народното събрание, и гласуването на вота на съмнение имат цел да съкратят времето на " Продължаваме промяната " да изкушава депутати от " ИТН " и да се обезсмисли такова изкушаване, в случай че вотът въпреки всичко мине в близко време ".

 

" Ако не мине вотът, ще се върнем в изходната обстановка от преди гласуването на оставката на Никола Минчев, т.е. разпадната коалиция, която остава на власт и разчита на някакви депутати, само че ще се сблъска със същия проблем – да събира болшинства за бюджета, за промени в кабинета, тъй като тези министри, които са в оставка, би трябвало да бъдат сменени по някакъв метод рано или късно ", добави анализаторът.

" Няма ново болшинство, има раздробяване на съществуващото болшинство ", безапелационен е Стойчо Стойчев.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР