Партиите, които си залепиха етикети проевропейски и демократични, оспорват европейската

...
Партиите, които си залепиха етикети проевропейски и демократични, оспорват европейската
Коментари Харесай

Нинова: Реакцията на ПП и ДБ буди съмнения за манипулация на машинния вот

Партиите, които си залепиха етикети " проевропейски " и " демократични ", оспорват европейската народна власт, тъй като на никое място в Европа не се гласоподава с машини. Политическа партия ни лепнаха етикет " статукво " и се гнусят от него, само че не се гнусят да гласоподават със статуквото ГЕРБ и Движение за права и свободи експорт на оръжие за Украйна. Реакцията им буди подозрения за операция на машинния избор. Това сподели на брифинг в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Тяхна воля, ние не насилваме никого. Но да се знае занапред кой ще провали опцията за постоянен кабинет, работещ парламент, спокойна зима, обществени заплащания и гаранция за стопанската система - Политическа партия и Демократична България. Те блокират опцията за смяна на модела, против който се борят ", акцентира тя.

„ Има лепене на етикети, плашене с митинги и контрапротести. Призоваваме всички да се успокоим и да вземаме рационални решения с рационални причини ", сподели още Нинова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР