Паролите на компютрите на ТАД груп са били разкрити чрез

...
Паролите на компютрите на ТАД груп са били разкрити чрез
Коментари Харесай

Шефът на ГДБОП: Паролите на ТАД Груп са разбити с хитрост и лукавост

Паролите на компютрите на " ТАД груп " са били разкрити посредством охранителните камери на компанията в техния офис и са разрушени " с ловкост и лукавост ". Това сподели шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов пред БТВ.

" Колегите откриха паролите посредством камерите за наблюдаване. Тези лица (тримата обиняеми от " ТАД Груп " – бел. ред.) са образец за това по какъв начин може да станеш жертва на личната си охранителна система. Може ли да правиш закононарушения пред камери и записване на звукови файлове? Всяко едно деяние е закрепено ", сподели Ивайло Спиридонов.

Според него не е невиждано, че прокуратурата разгласява част от доказателствата, които има против тримата обвинени от " ТАД Груп " за източването въз основата данни на Национална агенция за приходите и разпространяването на част от нея до медии.

" Не е невиждано прокуратурата да изнася информация. И проверяващите би трябвало да покажат до някаква степен истината, която ще стане ясна в съда. Много бързо забравяме какво се е случило единствено преди няколко дни. Тези обвинени лица обикаляха студията и обясняваха, че нямат нищо общо с тази офанзива. А какво се получава в този момент? Това, което беше изнесено от прокуратурата е резултат от дългогодишната работа и неспане на чиновниците на ГДБОП. Нека да види обществеността какви хора вървят по студиата. Много са доказателствата. Това, което през вчерашния ден беше изкарано от прокуратурата, е една дребна част. Не мога да ви обясня какво има в компютъра на този юноша ", сподели Спиридонов.

Все отново той повдигна малко завесата и съобщи, че на компютъра на Кристиян Бойков са открити още файлове на Национална агенция за приходите, които не са били изпратени до медиите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР