Парламентът прекрати пълномощията на Цветан Цветанов като депутат. С това

...
Парламентът прекрати пълномощията на Цветан Цветанов като депутат. С това
Коментари Харесай

Очаквано: Приеха оставката на Цветанов заради имотния скандал

Парламентът приключи пълномощията на Цветан Цветанов като народен представител. С това Цветанов към този момент не е и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ.
За оставката гласоподаваха 121 народни представители, 7 бяха срещу, а трима се въздържаха.
Начело на групата ще застане Даниела Дариткова. Цветанов остава зам.-председател на ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб на партията.
На мястото на Цветанов в Народното събрание като народен представител ще влезе 27-годишният играч по мотокрос Георги Недев. Лидер на младежката организация на ГЕРБ във Велико Търново, той е идващият по ред в търновската листа.
Велико Търново избра трима депутати от ГЕРБ - Цветан Цветанов, Станислава Стоянова и Клавдия Ганчева. Георги Недев, при който работи правилото с преференциите, поради съвпадението 11/11, размести листата и стана четвърти.
Днес депутатите ще прегледат на първо четене промени в Гражданския процесуален кодекс и ще изслушат министъра на културата Боил Банов за държавната поддръжка в областта на изкуствата. В парламентарния надзор ще вземат участие министрите Красимир Вълчев и Кирил Ананиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР