Парламентът на Германия одобри законопроект, който регулира предвиждания преходен период

...
Парламентът на Германия одобри законопроект, който регулира предвиждания преходен период
Коментари Харесай

Парламентът на Германия одобри законопроект за Брекзит

Парламентът на Германия утвърди законопроект, който контролира предвиждания временен интервал след излизането на Англия от Европейски Съюз. Проектозаконът беше избран от опозиционен народен представител като несъответстващ, осведоми АП.

Според прокараното от депутатите в Бундестага законодателство Англия ще бъде третирана като страна членка на Европейски Съюз по време на близо двегодишния временен интервал, заложен в проектоспоразумението, което по-рано тази седмица беше отхвърлено от английския парламент.

Александър Ламбсдорф от свободните демократите съобщи, че законодателството е " изцяло остаряло. Ние гласуваме законопроект, който в никакъв случай няма да влезе в действие ".

Но Флориан Хан, народен представител от консервативния блок на канцлера Ангела Меркел, разяснява, че управляващите желаят да продължат да се приготвят за всички разновидности и това е сигнал, че Германия желае да бъде подписано съглашение с Лондон.

Германия ще направи всичко допустимо през идващите дни, с цел да е несъмнено, че има съглашение с Обединеното кралство, когато Англия напусне, разгласи външният министър на Германия Хайко Маас, представен от " Ройтерс ".

Но той акцентира, че Берлин ще ускори приготовленията за Брекзит без договорка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР