Парламентът на Австралия изпълни предизборно обещание на преизбраното правителство на

...
Парламентът на Австралия изпълни предизборно обещание на преизбраното правителство на
Коментари Харесай

Австралия прие данъчни съкращения от $110 млрд. за десетилетие

Парламентът на Австралия извърши предизборно заричане на избраното отново държавно управление на страната. Законодателният орган прокара проектозакон за 158 милиарда австралийски $ (110 милиарда щатски долара) данъчни съкращения за интервал от 10 година за стимулиране на стопанската система, осведоми АП.

Премиерът на страната Скот Морисън съобщи, че успеха на консервативната коалиция на изборите през май им даде мандат да прокарат данъчните отстъпки , които са отхвърляни от опозиционната Лейбъристка партия като прекомерно великодушни за богатите.
 Изненадващо парламентарно болшинство за ръководещите в Австралия
Изненадващо парламентарно болшинство за ръководещите в Австралия

Консервативната Либерално-национална коалиция на Морисън обори социологическите изследвания

Правителството се надява данъчните отстъпки за повече от 10 милиона от 25 милиона австралийци да подтикват забавилата се стопанска система, която е изправена пред риск от изпадане в криза за първи път от 28 година

Централната банка понижи главния лихвен % до рекордно ниско равнище от 1% тази седмица, с цел да помогне за увеличение на заетостта и заплатите.

Данъчните отстъпки се трансфораха в приоритет за ръководещите от първото съвещание на Народното събрание във вторник, когато Камарата на представителите прокара измененията.

Законодателната самодейност ще понижи налозите на 10 милиона австралийци , които печелят годишно до 126 000 австралийски $ с 1080 австрлийски $ (740 щатски долара).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР