Парламентът изслушва трима министри в четвъртък. Това решиха депутатите в

...
Парламентът изслушва трима министри в четвъртък. Това решиха депутатите в
Коментари Харесай

Парламентът изслушва трима министри в четвъртък

Парламентът изслушва трима министри в четвъртък. Това взеха решение депутатите при започване на първото съвещание на Народното събрание от седмицата по време на гласуването на дневния ред, съобщи кореспондент на " Фокус "

Министърът на районното развиване Андрей Цеков и министърът енергетиката Румен Радев ще бъдат изслушвани поради санирането на жилищните здания. Това ще бъде точка първа за на следващия ден. Предложението за чуването бе направено от парламентарната група на Българска социалистическа партия. 

Като втора точка, Народното събрание одобри да изслуша и министъра на защитата Тодор Тагарев по отношение на визитата му в Съединени американски щати. Предложението бе направено от Атанас Зафиров и Манол Манолов от Българска социалистическа партия.  

От " ИТН " желаеха Николай Денков и Мария Габриел да бъдат изслушани дружно в петък поради мигрантите и Шенген. Залата обаче отхвърли предлагането. Те настояха да чуят единствено Денков за детайлности към съвещанието на Европейския съвет, на който България е постигнала съглашение да влезе в Шенген. То също не бе признато.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР