Парламентът има нужда от малко повече време, защото от първите

...
Парламентът има нужда от малко повече време, защото от първите
Коментари Харесай

Стефан Янев за военната помощ за Украйна: Засега този въпрос не е от такава важност

Парламентът има потребност от малко повече време, тъй като от първите дни виждаме по какъв начин стартира с един по-висок звук диалогът сред партиите, който след това се възстановява. Вече имаме първи проблясъци на разговор по доста въпроси, уповавам се да продължим в същата посока. Важно е да се сформира болшинство, което да излъчи държавно управление, тъй като по този начин ще бъдем почтени към българските жители. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание ръководителят на " ".

По думите му би било " безконтролно " още в първите дни от работата на Народното събрание да стартира да се приказва за нови избори. Според Янев със настоящето систематизиране на депутатите българските гласоподаватели са ги призовали да търсят разговора между тях и да загърбят политическото си его.

На въпрос за мандатите Янев отговори, че те са благоприятни условия, само че акцентира, че тяхното осъществяване зависи още веднъж от това по какъв начин ще протече разговорът сред обособените партии. Все отново уточни, че от " " са подготвени да вземат третия мандат, в случай че президентът реши да го връчи на тях, защото се усещат подготвени и имат тактика.

По тематиката с даването на военна помощ на Украйна някогашният министър на защитата показа, че към този момент този въпрос " не съставлява изключителна значимост " за партиите и може да се дискутира по него едвам откакто бъдат формирани непрекъснатите комисии в Народното събрание.

посочи, че в случай че приказваме за предаване на оръжие на Украйна, би трябвало на първо място " да мислим за себе си и най-много дали има опция, предавайки нашето оръжие, да се сдобием с нещо по-ново и съвременно ".

В умозаключение акцентира, че от " " избират да се резервира машинното гласоподаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР