Парламентът има много работа, тази седмица трябва бъдат сформирани комисиите

...
Парламентът има много работа, тази седмица трябва бъдат сформирани комисиите
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ губят времето на народа в момента

Парламентът има доста работа, тази седмица би трябвало бъдат образувани комисиите в Народното събрание, сподели пред публицисти Корнелия Нинова.
Прочетете още
„ Виждам, че напредват. Направиха обща законодателна стратегия. Това е добре, тъй като Народното събрание би трябвало да работи. Но направиха и идната крачка – да се направи обща управническа стратегия. Това към този момент е поръчка за общо ръководство, въпреки че е смущаващо това, че и първата, и втората политическа мощ отхвърлят да се поддържат взаимно за първи или за втори мандат “, сподели още Нинова.

„ Която и от политическите сили да ни предложения, ще създадем допитвате до партията. Твърде комплицирана е обстановката. От една страна, България има потребност от непоклатимост, а от друга – имаме и своите разлики. Заради тази трудност на обстановката ние ще създадем допитване до членовете на Българска социалистическа партия “, уточни водачът на социалистите.

“Първите и вторите губят времето на народа сега, да взимат по-бързо решението, да си вършат болшинството, с цел да вземем значимите решения в Народното събрание ”, означи Нинова.

Тя изрази терзание, че диалозите за образуване на кабинет на процедура бавят процеса по приемането на бюджета.

С мероприятия в цялата страна Българска социалистическа партия отбелязва 1 май – Ден на труда и на интернационалната работническа взаимност. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР