Парламентарната група на Продължаваме Промяната – Демократична България“ внесе декларация

...
Парламентарната група на Продължаваме Промяната – Демократична България“ внесе декларация
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Руската федерация е държава терорист, санкции за тяхно имущество и активи в България

Парламентарната група на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ внесе декларация за наказание на продължаващата война на Руската федерация против Украйна и на политическите репресии на режима на Владимир Путин, довели до гибелта на опозиционния водач Алексей Навални. Освен това те упорстват и за решения за ускорени промени в бранш сигурност и енергетика в Република България, които да отстраняват въздействието на Руската федерация у нас.
ПГ на ПП-ДБ предлага:
- Народното събрание да се солидаризира с Екологичен потенциал и удостоверява определението на Руската федерация като страна, подкрепяща тероризма.
- Да се осъжда изрично политически стимулираните репресии против Алексей Навални, довели до неговата гибел.
- Започва целеустремено изпитание за привеждане на българското законодателство в сходство с европейските и интернационалните санкционни режими против Руската федерация за ефикасното им използване на българска територия.
- Да ползва опита на сътрудниците от Европейския съюз в санкционирането на имущество и активи на Руската федерация в юрисдикцията на Република България и потреблението им за потребностите на възобновяване на Украйна от войната.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР