Парламентарната група на политическа партия Воля изпрати отворено писмо до

...
Парламентарната група на политическа партия Воля изпрати отворено писмо до
Коментари Харесай

Депутатите на Марешки с апел към Слави Трифонов

Парламентарната група на политическа партия " Воля " изпрати отворено писмо до " Шоуто на Слави " по bTV по отношение на въпросите, които събира към гостите си тази седмица. Въпросът на ВОЛЯ е към Мая Манолова, написа Блиц.

Ето цялостния текст на отвореното писмо (без редакторска намеса): " Във връзка с въпросите, които събирате към гостите Ви в предаването, изпращаме въпрос към госпожа Мая Манолова. И ние, и всички омерзени от двойните стандарти и в стоките, и в политиката български жители, чакаме нейния отговор.    

През 2013г. госпожа Мая Манолова е острие в Народното събрание на ръководещата тогава Българска социалистическа партия.  Депутати от опозицията отхвърлят да се записват в залата и тя ги назовава със следните  епитети: „ Второразряден тим, който не може да си играе играта и пречи на другия отбор. Излагат се пред очите на всички български жители. Защо се държат като на махленско футболно игрище? Никой шеф не би търпял сходен служащ. Те ще дават отговор пред своите гласоподаватели. Държат се неуважително към Народното събрание и личната си работа. Ще станат за смях “.

Според нея сходно държание: “абсолютно ниско ниво на правене на политика от опозицията “. И още: „ С решението си да не се записват, показват цялостна беззащитност да играят ролята на съпротива “.   Въпросът ни към нея е: Така ли назовава през днешния ден депутатите от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, в това число и Корнелия Нинова, които отхвърлят да се записват в залата и бойкотират работата на Народно събрание? Защо мълчи по тематиката? Не е ли това двуличие и двоен стандарт в политиката? Надяваме се, че всички български жители ще чуят отговорите й от ефира на Вашето предаване.

Народът изпраща депутатите в Народното събрание, с цел да одобряват закони, които да доведат до възстановяване на живота му. Ниският рейтинг на Народно събрание се дължи и на сходни недостойни процедурни игрички, които нямат нищо общо с дадените преди изборите обещания. Недоумяваме по какъв начин хора с искания да ръководят народа се крият по коридорите като мишки. Всички знаят, че един парламентарен ден коства на данъкоплатците десетки хиляди левове. За нас е неприемливо националните пари да се пилеят по подобен безконтролен метод. "
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР