Парламентарната група на Има такъв народ (ИТН) оценява като положително

...
Парламентарната група на Има такъв народ (ИТН) оценява като положително
Коментари Харесай

ИТН се питат какво ще иска Зеленски от България

Парламентарната група на " ИТН " (ИТН) прави оценка като позитивно визитата на украинския президент Володимир Зеленски в България . Пред News.bg депутатът от Има Такъв Народ Станислав Бабаланов настоя да разбере каква е задачата на визитата на Зеленски в България . " Всички като общество сме съпричастни за протичащото се в Украйна. Ако задачата е да пристигна и да му кажем още веднъж, че сме съпричастни с това, което се случва в Украйна - не знам дали има смисъл, само че може би е нещо друго. Този отговор би трябвало да го даде този, който го кани, а доколкото знам поканата е от министър-председателя и от Министерски съвет ", разяснява Балабанов.

Има Такъв Народ ще поддържа за присъединение на Украйна в НАТО . В тази декларация ПП-ДБ, които организирали шествие, митинги в отбрана на Украйна нито един от парламентарната група не се е подписал под тази декларация, уточни Балабанов.

Има Такъв Народ ще се включи по време на срещата на управленията на парламентарните групи с украинския президент Володимир Зеленски.
 Зеленски кацна и туитна Обновена
Зеленски кацна и туитна

Украинският водач към този момент е в Министерския съвет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР