Парламентарната група на Единна Русия в Държавната дума проведе заседание,

...
Парламентарната група на Единна Русия в Държавната дума проведе заседание,
Коментари Харесай

Единна Русия одобри Мишустин за премиер

Парламентарната група на " Единна Русия " в Държавната дума организира съвещание, на което гласоподава за внасяне на кандидатурата на президента на Русия за поста министър-председател, осведоми ТАСС.

Групата единомислещо утвърди шефа на Федералната данъчна работа Михаил Мишустин.
 Путин - Ердоган: Залезът на царя и султана
Путин - Ердоган: Залезът на царя и султана

Двете сили би трябвало да са изправят пред противоположни ветрове

Кандидатът ще се срещне с останалите партийни групи , а следобяд в Държавната дума ще се прегледа въпросът за назначението на Мишустин.

По време на среща с депутатите от " Единна Русия " Мишустин разяснява, че в новото държавно управление са планувани промени . Той показал като свои цели реализирането на национални планове и цифрова стопанска система.

Междувременно стана ясно, че подалият оставка министър председател на Русия Дмитрий Медведев, който ще заеме поста заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, ще остане ръководител на партия " Единна Русия ".

Вчера президентът на Русия Владимир Путин предложи Михаил Мишустин на длъжността министър председател на страната.
 Путин предложи Михаил Мишустин за министър председател Обновена
Путин предложи Михаил Мишустин за министър председател

Мишустин е началник на Федералната данъчна работа

Правителството на Русия изненадващо подаде оставка . Това разгласи министър председателят Дмитрий Медведев след обръщението на президента Владимир Путин пред Федералното заседание.

В обръщението си до Федералното заседание Путин предложи да се разпореди на Държавната дума освен да координира, само че и да утвърждава кандидатурата на министър-председателя, което съществено ще промени политическата система, само че в това време щяло да направи взаимоотношението сред представителната и изпълнителната власт по-ефективно.
 Путин свърза ориста на Русия и нейните вероятности с демографията, която е зле
Путин свърза ориста на Русия и нейните вероятности с демографията, която е зле

Умножаването на народа би трябвало да бъде главен приоритет на Русия

Михаил Владимирович Мишустин е роден на 3 март 1966 година в Москва. Заема държавен пост за първи път през 1998 година като асистент на ръководителя на Държавната данъчна работа. Става заместник-министър на Русия по данъчните въпроси. От 2010 година е началник на Федералната данъчна работа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР