Парламентарната група на БСП за България изпрати искане до министъра

...
Парламентарната група на БСП за България изпрати искане до министъра
Коментари Харесай

БСП поиска анализите за концесията на летище София

Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ” изпрати искане до министъра на превоза Ивайло Московски по отношение на откритата предходната седмица процедура за установяване на концесионер и възлагане на концесия на летище София, оповестиха от Столетницата.

Социалистите поискали да им бъде възложен анализът на интернационалните консултанти – Световна банка и Европейска банка за възобновяване и развиване за процедурата.

Освен това от партията са изискали и документите за оповестяване на процедурата за отдаване на концесия на летище София.

Правителството рестартира процедурата предишния четвъртък. Предишният опит столичната аерогара да бъде отдадена на концесионер бе прекъсната по време на служебното държавно управление на проф. Огнян Герджиков по гледище на президента Румен Радев.

Веднага след оповестяването на новата процедура от Българска социалистическа партия желаеха тя да бъде спряна. Според депутата от левицата Георги Свиленски в публичното пространство имало терзания, че летището ще бъде обещано на турска компания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР