"Парламентарната група на БСП няма да подкрепи бюджетите на управленско

...
"Парламентарната група на БСП няма да подкрепи бюджетите на управленско
Коментари Харесай

БСП: С метода на джипката управляващите се опитват да прокарват бюджета в парламента

"Парламентарната група на Българска социалистическа партия няма да поддържа бюджетите на управническо изтощение, които се оферират от държавното управление. Милиарди левове ще бъдат хвърлени още веднъж в нереформирани системи ". Това съобщи зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 година Той е наследник на журналистката Ана Заркова и на доктор Господин по време на брифинг в Народното събрание във връзка отхвърли на левицата да взе участие в разискването на бюджета, вкаран в дневния ред на Народното събрание в последния миг.

"Няколко години бездействия освен са нездравословни, а към този момент ще костват и доста скъпо. Това са обществени средства, които не могат да бъдат изразходвани просто по този начин. Тъй като ръководещите и болшинството им го знаят, ползват невиждани до момента способи за силовото му превозване през българския парламент. Днес сутринта, когато народните представители са идвали на работа, най-вероятно не са знаели, че ще им се наложи да преглеждат най-важните закони в страната. Закони, които с право се чакат от българските жители. Но не по този метод, само че не по метода на „ джипката “, вкарана в Народното събрание. Ние няма да легитимираме този развой. Ще изразим всичките си рецензии и ще създадем различните си оферти, само че не през днешния ден е времето за разглеждане на този бюджет, не и по този метод ", безапелационен бе той.

"Здравеопазване – нито една качествена промяна и нито една дупка в системата не може да бъде запълвана с изливането на нови и нови стотици милиони. В пенсиите – пенсионерите нямат потребност от подаяния, а от система, която да съблюдава техните права. Бюджетът – с изключение на, че е бюджет на безсилието, той е нереалистичен. Прогнозите на авторитетни интернационалните институции, а и предходните прогнози на Министерството на финансите и Българската национална банка демонстрират, че заложените в него параметри са несъответстващи. Това е просто една неистина. В тази неистина Българска социалистическа партия няма да бъде участник. Нашата роля на съпротива е да разобличаваме. Въпросът за кворума не е въпрос на численост. Въпросът за кворума е въпрос на доверие. Това държавно управление и този парламент нямат нужното доверие, с цел да продължат да действат. Днес не беше планувано да се гледат тези бюджети. Това галопиране е безусловно неясно. Във всички естествени страни бюджетът е законът, който се разисква най-внимателно и най-дълго време ", заключи Зарков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР