Парковете в Пекин организират 109 културни събития за продължаващия осемдневен

...
Парковете в Пекин организират 109 културни събития за продължаващия осемдневен
Коментари Харесай

Пекинските паркове организират 109 културни събития за Пролетния фестивал

Парковете в Пекин провеждат 109 културни събития за продължаващия осемдневен празник на Пролетния фестивал. Целта е да се поддържа положително равнище на празнична атмосфера, оповестяват от Пекинското общинско бюро по горите и парковете.

Популярната дестинация за родители и деца, зоологическата градина в Пекин, провежда зодиакална галерия, която се простира на цели 170 квадратни метра.

Други над 15 парка в китайската столица, в това число Храмът на небето и паркът Бейхай, приветстват посетителите с действия от националното изкуство като краснопис, правене на фенери и захарни близалки посредством подухване, сподели Ма Хун, началник на бюрото на парковата администрация.

Парковете в Пекин са посетени повече от 1,52 милиона пъти до вторник, четвъртият ден от лунната Нова година, което е растеж от 119,45% на годишна база, демонстрират формалните данни.

Китайската лунна нова година или Пролетният фестивал е най-важният празник в Китай.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед57041Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед66338Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед35584Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед18920Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед107016Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед370096Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250804Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед225298Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед107016Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед93569Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР