Парк-музей Владислав Варненчик“ отваря с вход свободен, японски театър Камишибай

...
Парк-музей Владислав Варненчик“ отваря с вход свободен, японски театър Камишибай
Коментари Харесай

Японски театър Камишибай и приказно четене за най-малките в Нощта на музеите

Парк-музей " Владислав Варненчик “ отваря с вход свободен, японски спектакъл Камишибай и приказно четене за най-малките в Нощта на музеите, научи Varna24.bg.

На 13 май (събота) с вход свободен от 18:00 до 23:00 часа Парк-музей " Владислав Варненчик “ се включва в Европейската самодейност Нощ на музеите.

Посетителите ще имат опция да прегледат непрекъснатата експозиция на Музея, където могат да видят рицарските доспехи, представящи епохата на кръстоносните походи, както и разнообразни типове средновековно оръжие и снаряжение, открити на бойното поле. Желаещите ще могат да влязат и в мавзолея на полско-унгарския крал Владислав Ягелончик, по-късно наименуван Варненчик.

От 18:00 до 20:00 часа най-малките посетители на Музея ще се потопят в света на приказките дружно с нашите другари от Магазина за детски книжки и дървени играчки Treehouse. С тях те ще се срещнат с японски картинен спектакъл Камишибай и ще се пренесат в приказния свят на детските книжки в компанията на ученолюбивия змей Зог, нейна благосклонност принцеса Перла и безстрашният рицар Гадабут.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР