Парк БунарджикКонцертът на финландските метъл челисти Apocalyptica в Пловдив ще

...
Парк БунарджикКонцертът на финландските метъл челисти Apocalyptica в Пловдив ще
Коментари Харесай

Концертът на Apocalyptica в Пловдив ще се състои на 3 септември

Парк Бунарджик

Концертът на финландските метъл челисти Apocalyptica в Пловдив ще се състои на 3 септември 2022г. в Летния спектакъл в града. Промяната на датата се постанова заради появил се наложителен ангажимент на Apocalyptica в Съединени американски щати в средата на месец септември 2022 година

Със промяната на датата на осъществяване на събитието идва и супер новината за специфичните посетители на събитието. Това е пост-метъл групировката от Исландия Solstafir! Те идват по покана на EvenTease за извънредно шоу у нас, без да имат планувани други участия в района, с изключение на в Пловдив и Букурещ. Работихме интензивно, с цел да предложим освен това на българските почитатели и с наслада ви представяме възобновения плакат на събитието - Apocalyptica със специфичен посетител Solstafir!

Solstafir са смели експериментатори с неповторим жанр, изменящ се през годините и разпознаваемо звучене, с което си заслужиха особено място в актуалната метъл сцена. Групата има ярки еднаквост и лъчение, с което се откроява от общия поток и мъчно носи на стилови етикети.

През ноември 2020г. исландците издадоха посредством Season of Mist седмия си студиен албум, озаглавен Endless Twilight of Codependent Love. Песни от него, както и типичен пиеси на бандата, ще бъдат включени в дългия над един час сет на осъществяването им в Пловдив.

С тънко възприятие за музициране, групата обогатява меланхоличния пост-метъл с мелодии, с които рисува експресионистични мощно въздействащи музикални картини с китарни линии, смразяващи със студенината на северния метъл.

Вече закупените билети за концерта на Apocalyptica са годни за новата дата без потребност от презаверка. Всеки, който има закупен билет за дата 16 септември и няма опция да посети концерта на новата дата, ще може да върне билета си и сумата по него ще му бъде възобновена. Нужно е да се изпрати мейл с копие на билета на [email protected] до 31 март 2022г.

Билети за концерта на Apocalyptica със специфичното присъединяване на Solstafir се продават онлайн на https://bit.ly/ApocalypticaPlovdiv2022 и с натрапен платеж по пощальон посредством поръчка на 0886 33 33 67, а цената им остава същата до края на месец март 2022.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР