Парите, вложени в консервативен фонд, носят повече доход, отколкото ако

...
Парите, вложени в консервативен фонд, носят повече доход, отколкото ако
Коментари Харесай

Финансов консултант: Бурканбанк не запазва стойността на парите! Влагайте ги!

 Парите, вложени в закостенял фонд, носят повече приход, в сравнение с в случай че ги държим в буркан. Съветите са на Ралица Григорова, финансов съветник в сдружение за ръководство на взаимни фондове.

По данни на Българска народна банка за септември 2021 година депозитите до 1000 лева мощно са намалели - с 255 000 броя. Освен че сме в интервал на ускорена инфлация и затруднена стопанска система, смяната на политиката на банките към депозитите и таксите подплаши доста хора. Основен въпрос за фамилиите става опазване на цената на парите. 

Тук бихме желали да предупредим, че " бурканбанк " не резервира цената на парите, споделя Ралица Григорова. Единственият метод е те да бъдат вложени в нещо, с цел да работят за приход, добавя тя.

Ако държите 1000 лева у дома, с тях ще можете да си купите по-малко неща при повишаваща се инфлация. Ако бяхте вложили 1000 лева при започване на 2021 година в закостенял фонд, към ноември те щяха да са увеличени с 60 лева чисто, с начислени такси, без да вършиме нищо, изяснява Григорова пред Българска телеграфна агенция.

Вложенията в закостенял фонд могат да бъдат изтеглени дружно с прихода в границите на 3 работни дни - няма забрани, наказания и впрочем. Можете да вложите сумата на няколко елементи посредством месечни вноски в пестелив проект, обвързван с закостенял фонд, споделя още Ралица Григорова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР