Парис Хилтън се появи на модната сцена в Лондон след

...
Парис Хилтън се появи на модната сцена в Лондон след
Коментари Харесай

Сега съм такава домакиня: Парис Хилтън

Парис Хилтън се появи на стилната сцена в Лондон след присъединяване в радио Virgin.
Емблематичната 42-годишна световна дама изглеждаше сензационно в дълга рокля от синьо кадифе с изрязано сърце на гърдите.

Красавицата бе в положително въодушевление - откакто си спомни за празненствата от началото на 2000 година и " нощите в Лос Анджелис " по време на присъединяване си в шоуто. Русокосата наследница оформи красивите си кичури на свободни талази и ги добави с чифт черни слънчеви очила.

Тя добави сантиметри към забележителната си фигура с черни токчета и се стопли, като избра черен чорапогащник под тях. Тя сподели: " Живеех на " Кингс Роуд ", безусловно на няколко пресечки от бул. " Сънсет ".

" Толкова постоянно излизах на открито. Лондон също беше толкоз занимателен преди време.

" Всичко беше обвързвано с празненствата в Лондон. Спомням си, че срядите в China White бяха грандиозни и ходехме в подземния клуб Cabaret

Но от този момент доста неща са се трансформирали.

Парис и Картър Реум станаха родители на наследник Финикс през януари.

 

 Тя добави: " Сега съм такава стопанка. Дори не знам по какъв начин съм излизала толкоз постоянно, само че обичах нощния живот и живеех за него.

" И в този момент няма да отида, в случай че не работя или в случай че съм диджей, тогава ще бъда там, само че също така избирам да съм си у дома с бебето и брачна половинка ми. Вече съм като интроверт.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР