Пари за Голямоконарско шосе няма, въпреки обещанията на предходното правителство.

...
Пари за Голямоконарско шосе няма, въпреки обещанията на предходното правителство.
Коментари Харесай

Ремонтът на бул. „Хаджи Димитър“ започва до дни

Пари за Голямоконарско шосе няма, макар обещанията на предходното държавно управление. Това съобщи кметът Здравко Димитров през днешния ден.
Прочетете още
Относно Рогошко шосе градоначалникът е водил диалози и занапред ще излиза наяве какво ще се случва. От локалната администрация прецизираха и че ремонтът на бул. „ Хаджи Димитър ” стартира на 1 септември. Забавянето пристигнало от съгласуването на придвижването с КАТ.

Максималният период за осъществяване на обекта е 240 календарни дни. Въвеждането в употреба на приключения обект би трябвало да стане не по-късно от 30 ноември 2023 година.

Реконструкцията е от оборудване „ Коматевски пътен възел “ до ул. „ Царевец “ В обсега на поръчката влиза подмяната на до момента съществуващата паважна настилка с асфалтова, замяна на тротоарите, създаване на джобове за контейнери за боклук, слагане на антипаркинг колчета, замяна на водопровод, замяна на канализация, създаване на велоалея, замяна на уличното осветяване с LED, слагане на отвесна сигнализация и хоризонтална маркировка.

Това е третият обект от 40-милионния заем. По „ Модър-Царевец ” се работи от близо година, а през лятото се чака да стартира пробива под „ Водната палата ”. Четвъртият обект е ремонтът на ул. „ Царевец ”. За последната реорганизация обаче първо би трябвало ВиК да стартира своя план за Южния обходен колектор.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР