Парфюмът е наше продължение - казва на хората кои сме,

...
Парфюмът е наше продължение - казва на хората кои сме,
Коментари Харесай

5 от най-обичаните унисекс аромати на всички времена

Парфюмът е наше продължение - споделя на хората кои сме, преди да имаме опция. И защото ние се развиваме като хора, е изцяло разумно нашият мирис също да се развива с времето. Ето за какво през днешния ден ще ви срещнем с вашето ново предпочитание: унисекс парфюми.

Постигайки баланс сред мъжките нотки и флоралната мъгла, която дефинира дамите на всички места, унисекс ароматите могат да бъдат ароматната междинна позиция, предлагайки внимателно, само че и самоуверено звучене. Унисекс парфюмът не е привързан с съответен пол или характерни ароматни нотки, тъй че всеки един е безспорна изненада!

Black Orchid, Tom Ford

Лансиран през 2006 година, това е дебютният мирис на дизайнера Том Форд. Класифициран е като ориенталско-шипров, с връхни нотки на черен трюфел, жасмин и цитрус. Въпреки че стартира с флорално-пикантни нотки, той последователно „ омеква”, преди да приключи като кехлибар, ванилия и дървесни акомпанименти. Това е убеден, секси и сетивен парфюм, който мирише толкоз блестящо и мистериозно, колкото допуска черната бутилка.

One Eau de Toilette, CK

Никакъв мирис не дефинира 90-те като CK One - студен, чист и съвременен парфюм, предопределен както за мъже, по този начин и за дами. Пикантните връхни нотки се омекотяват в ароматно индийско орехче, жасмин и роза в сърцето, преди да завършат с мускус и кехлибар. Изпреварил времето си, този мирис към момента държи короната като един от най-хубавите парфюми на всички времена.

Le Labo, Santal 33

Ако търсите мирис, който притегля вниманието, попаднали сте на вярното място! Любимият и един от най-хубавите унисекс парфюми на всички времена е изпълнен с кожени, опушени и мускусни нотки. Тази примамлива композиция прави ароматът необикновено дългогодишен. Той е стартиран през 2011 и незабавно става толкоз известен, че New York Times го назова „ парфюмът, на който мирише на всички места “.

English Oak & Hazelnut Cologne, Jo Malone

Този парфюм ще ви води в земя, където е есен вечно. Земни аромати се срещат с топли тонове на лешник и печен дъб с база от кедрово дърво.

Spice Blend, Dior

Подобно на облеклата, би трябвало да носим аромати, които са подобаващи за сезона. А един парфюм, който улавя топлината, за която всички жадуваме през зимните месеци, е сместа от подправки на Dior. Характеризиран със своята опияняваща примес от свежи подправки (канела и джинджифил), този мек мирис ви води на същинско ароматно странствуване.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР