Паралелните спецакции за противодействие на престъпленията, свързани с притежание, употреба

...
Паралелните спецакции за противодействие на престъпленията, свързани с притежание, употреба
Коментари Харесай

Акция срещу наркотици в Пловдив и областта, задържаха 9 души, сред които ученичка

Паралелните спецакции за противопоставяне на закононарушенията, свързани с владеене, приложимост и разпространяване на наркотични субстанции са извършени в Пловдив, Асеновград и Първомай. При полицейските инспекции от началото на декември са конфискувани съвсем 14 грама марихуана и известни количества амфетамин и синтетичен канабиноид.  
Прочетете още
За едно денонощие били арестувани 9 души, петима от които с криминалистични регистрации и осъждани.  Образувани са 7 бързи и 2 досъдебни производства под наблюдаване на Районна прокуратура - Пловдив.

В Шесто районно управление (на МВР) били арестувани четирима от причинителите. Сред тях и 19-годишно момиче, засечено пред нощен клуб с 3 бучки амфетамин, а при претършуване в квартирата ѝ е открита марихуана. Останалите трима – мъже на 22, 41 и 44 години, били хванати на разнообразни улици в квартал „ Столипиново “ с пакетчета синтетичен канабиноид.

За владеене на над 10 грама марихуана в ареста на Първо районно управление (на МВР) попаднала 18-годишна ученичка. В регион „ Северен “ със същия опиат и пакет амфетамин от служители на реда на Трето районно управление (на МВР) бил засечен 38-годишен мъж.

Суха зелена листна маса иззели и служители на реда от Четвърто районно управление (на МВР) от колата на 42-годишен лидер, чиято проба с мил чек дала позитивен резултат.

Междувременно чиновниците на реда в Асеновград открили, че 27-годишен гражданин съхранява в дома си над 0,5 грама марихуана. В хода на профилирана интервенция сътрудниците им от Първомай подхванали инспекция на група младежи, единият от които – 18-годишен познайник на полицията, побягнал и изхвърлил на земята цигара. След несполучливият му опит да осуети дейностите на униформените, момчето е арестувано за едно денонощие. Експертна информация посочила, че папиросът, от който желал да се освободи, е със наличие на синтетичен канабиноид.    
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР