Парадоксално, но визията “без грим е по-трудна за постигане отколкото

...
Парадоксално, но визията “без грим е по-трудна за постигане отколкото
Коментари Харесай

Ключът към красивия грим “без грим”

Парадоксално, само че визията “без грим ” е по-трудна за реализиране в сравнение с по-силното наблягане на чертите на лицето.

Иска се известно майсторство, с цел да създадеш илюзията за естествена прохлада, като върху лицето като че ли няма артикули.

Ключът към тази визия е в две съществени стъпки.

Кремообразен руж

Когато гримираме лицето си напълно леко и невидимо, се стремим въпреки всичко да не му липсват цвят и формулировка. Кремообразният руж е най-важният ви артикул в тази ситуация. Той ще придаде здравословна червенина на скулите, която наподобява свежа и естествена. Запомнете, че кремообразната текстура доста по-лесно се слива с кожата спрямо компактния руж.

 Ключът към красивия грим

Три дни с съвършена коса, без да я мием

Добре завършени вежди

Леко попълнени със специфични сенки за вежди, като не предлагаме да излизате отвън естествения им силует. Целта е да бъдат завършени и леко подчертани, в случай че по природа са по-тънки и с редки косъмчета, само че без да ги удебелявате или извивате прекалено много. Завършете с транспарантен гел за вежди, който ще фиксира косъмчетата на мястото им.

Малко коректор, нанесен единствено там, където е нужно и блендиран добре, плюс транспарантен вазелин за устни – и вашата естествена визия “без грим ” е напълно подготвена.

12 обичани продукта на Меган Маркъл

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР