Парадът на победата в Москва ще се проведе на 24

...
Парадът на победата в Москва ще се проведе на 24
Коментари Харесай

Парадът на победата в Москва ще се проведе на 24 юни

Парадът на успеха в Москва ще се организира на 24 юни, заяви през днешния ден съветският президент Владимир Путин. Държавният глава подреди началото на подготовката за това събитие.
Той също по този начин предложи маршът на Безсмъртния полк да се организира на 26 юли в деня на Военноморски сили, предава БГНЕС.
Путин подреди да отстранени всевъзможни опасности за здравето на участниците в Парада на успеха в Москва и други градове. Министърът на защитата Сергей Шойгу получи указания да обезпечи най-строгия режим на сигурност и да сведе до най-малко рисковете.
Руският президент отсрочи парада за деня на успеха на 16 април, като сподели, че парадът на Червения площад и шествието на Безсмъртния полк въпреки всичко ще се проведат, а датите ще бъдат оповестени щом се обясни обстановката с развиването на епидемията от ковид.
Министърът на защитата Сергей Шойгу заяви по-рано през днешния ден, че Русия е минала пика на болестта през втората половина на април. Той посочи, че от началото на март в армията са инфектирани 5 500 души, а до през днешния ден 3 500 са излекувани.
Според Шойгу, пандемията от ковид не е повлияла на бойната успеваемост на съветските въоръжени сили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР