Папи Ханс беше хванат в крачка и то не с

...
Папи Ханс беше хванат в крачка и то не с
Коментари Харесай

Папи Ханс награби Николета Лозанова - slava.bg

Папи Ханс беше заловен в крачка и то не с кого да е, а с изкусителната Николета Лозанова. А това, което вършат двамата в ултра рискова непосредственост, е повече от горещо. Поп артистът, който неотдавна показа за първи път обществено приятелката си - която взе участие и в клипа към последното му парче, очевидно елементарно може да смени обекта на възприятията си - най-малко пред камера.

Николета Лозанова взе участие във видеото към новото му парче "Нямаш ли пари ", което ще се появи до броени часове. В къс промо филмов откъс Константин Трендафилов, както е цялото име на артиста, споделя историята, заложена от предходните два видеоклипа - "Друг " и "Моряк ".

Именно там той дефинира Лозанова като "стара позната ", при която той и половинката му пред и зад камерите (Сара Драгулева) намерили кей, откакто били подгонени от "психар " (в облика на ченгето – Стоян Радев).
"Нямаш ли пари " е и третият трак от идния албум "Когато позираш – прозираш ". В него Папи Ханс ще показа 12 песни. Той ще се продава в комплект с новата му книга, като плановете няма да се котират на пазара настрана....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР