Папа Франциск призова в понеделник практиката на сурогатното майчинство да

...
Папа Франциск призова в понеделник практиката на сурогатното майчинство да
Коментари Харесай

Папата заклейми Камелия, Филип Киркоров и още хиляди, взели деца от сурогатни майки

Папа Франциск прикани в понеделник практиката на сурогатното майчинство да бъде неотложно прекъсната на всички места по света, осведоми италианската новинарска организация АНСА, представена от Българска телеграфна агенция в понеделник.

" Пътят към реализиране на мир изисква почитание към живота, към всеки човешки живот, като се стартира с този на нероденото дете в майчината вътрешност, което не може да бъде третирано като стока за обмен ", сподели папата на среща в Ню Йорк с представителите на дипломатическия корпус, упълномощени към Светия трон.

" Аз считам практиката на сурогатното майчинство, която е унизителна както за достолепието на майката, по този начин и за това на детето, за повече от отвратителна. Тя се основава на материалната нужда на майката, с каквато цел се употребява обстановката. Докато детето е постоянно подарък и в никакъв случай не може да бъде предмет на контракт. По тази причина се надявам, че интернационалната общественост ще вземе решение да забрани тази процедура по целия свят. Във всеки миг от съществуването му човешкият живот би трябвало да бъде съхраняван и защитаван. Докато сега, изключително в западното общество, виждам с оскърбление, че непрестанно се популяризира културата на гибелта, която визира деца, възрастни и заболели хора под подправения предлог за състрадание “, добави Франциск.



Камелия със сина си Баян, роден от сурогатна майка украинка. Певицата отхвърля да посочи по какъв метод се е сдобила с детето, само че е обществена загадка, че това е станало точно по този начин. В България сурогатното майчинство не е позволено, само че закона поголовно се заобикаля

В Италия сурогатното майчинство е гореща тематика. Партията на министър-председателката Джорджа Мелони " Италиански братя " внесе законопроект за отнасяне на " сурогатното майчинство ", до което прибягват доста италианци с хомосексуална ориентировка, като " закононарушение, което се преследва по нормите на интернационалното право ". По този метод сходни дейности ще бъдат наказуеми и отвън рамките на страната, само че единствено във връзка с италиански жители.

Правителството, като се базира на решение на Касационния съд, висшата правосъдна инстанция на Италия, също по този начин издаде предписание към общините да спрат регистрацията на деца от еднополови двойки с издадени в чужбина актове за раждане. Досега те се третираха по процедура, касаеща сурогатно майчинство или асистирана репродукция, които сега са налични в Италия само във връзка с хетеросексуалните двойки и подлежаха на регистрация в гражданските регистри на страната.

Сурогатното майчинство е все по-популярно и в България. Въпреки че е публично неразрешено от закона, то гладко се практикува от десетки заможни хора от шоу и бизнес елита. Последно с дете от сурогатна майка се снабди на 52-годишна възраст фолкзвездата Камелия. Както Lupa.bg разкри, певицата е платила на украинка, с цел да износи плода. Случаят по този начин и не бе разследван от българските управляващи, макар че съгласно законодателството тази процедура не е позволена.



Филип Киркоров с децата си, родени от сурогатна майка. Хиляди хомосексуални по света, а и у нас, стават родители по този метод в последните години

Деца от сурогатна майка има и един от притежателите на огромна верига супермаркети, който е хомосексуален и живее на фамилни начала с приятеля си фотограф. Публична загадка е, че и двете деца на артиста с български генезис Филип Киркоров, също са сурогатчета.

Според източници на Lupa.bg, цената на услугата " сурогатно майчинство " е към 40 000 евро. В България има над 150 деца, родени по този способ. Все още няма проучвания дали това не води до тежки психически контузии на децата в зрелост, само че учени от целия свят сигнализират за " нараснала опция " от мъчно лечими прочувствени контузии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР