Паоло Малдини разкри, че е приел да стане футболен ръководител

...
Паоло Малдини разкри, че е приел да стане футболен ръководител
Коментари Харесай

Малдини: Директор съм само заради Милан, ще сложим втората звезда преди Интер

Паоло Малдини разкри, че е приел да стане футболен началник само поради “росонерите”. Легендарният бранител разкри, че въобще не е възнамерявал такова нещо след футболната си кариера. Малдини направи признанието незабавно откакто

“Като състезател влагаш цялата си сила на терена. Като шеф не можеш да го направиш и брачната половинка ти и децата ти би трябвало да се оправят с твоите положителни и неприятни моменти у дома. Въпреки това двете неща имат едно общо качество – пристрастеността към този спорт. Моята кариера като шеф съществува поради пристрастеността към Милан най-много. Това не е нещо, което планирах след края на моята кариера. Беше ми нужно време, с цел да придобия познания. Изчаках подобаващия миг и извадих шанс “, стартира Малдини.

„ Млад тим сме, с доста играчи, които се нуждаят от доверие, а една от тайните за триумфа ни през тези три години беше да съблюдаваме нещата, които приказваме на футболистите. Много неща се случиха, тъй като ние постоянно сме имали идея и същински хрумвания. Това би трябвало да вършим като шефове. Беше ни мъчно, само че постоянно съм казвал, че това е неповторим клуб. Имаме наше лично ДНК, специфични почитатели и цялостен град, който ни дава подтик. Нашата просвета ни кара да не се бавим в достигането на несъмнено ниво”, разяснява Малдини след триумфа с купата.

The Maldini legacy at AC Milan grows...

The first family to win a Scudetto with three different generations
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР