Панираният кашкавал може и да не е най-здравословното ястие, но

...
Панираният кашкавал може и да не е най-здравословното ястие, но
Коментари Харесай

Ето така се приготвя най-вкусният и топящ се в устата паниран кашкавал

Панираният кашкавал може и да не е най-здравословното ядене, само че пък е извънредно вкусно. Хрупкавата и златиста коричка ни кара да го похапваме с приятност и да желаеме още и още.

За да си приготвите оня кашкавал пане, който да се топи в устата ви при всяка хапка, би трябвало да сте осведомени с всички тънкости, свързани с готвенето на този аламинут.
Ето и рецепта за съвършения кашкавал пане: Продукти, които ще са ви нужни:
• кашкавал - 500 г;

• корнфлейкс - за овалване;

• яйца - 2 - 3 бр.;

• олио - за пържене;

• зелена салата.
Начин на подготвяне:
Много е значима предварителната подготовка, състояща се в нарязването на кашкавала на правоъгълници и замразяването им във фризер.
Разкриха ТАЙНАТА за бухнал кашкавал на фурна
Кашкавалът на фурна е аламинут, който се цени във всяко едно семейство. Рецептите, които човек може да открие в интернет пространствот...
Прочети повече
След това може да преминете към яйцата. Те би трябвало да се разбият добре с бъркалка. Пригответе си бездънен тиган, в който да налеете такова количество лой, която да покрива кашкавала.

Когато кашкавалът е заледен, извадете го от фризера. Потапяйте всяко парче в яйце и по-късно в корнфлейкс. Пържете от двете страни, до момента в който не се получи златист тен. За да премахнете непотребната лой, оставяйте го за малко върху кухненска хартия.

Препоръчваме ви да гарнирате топящата се приятност със свежа зелена салата. Убедени сме, че тази композиция доста ще ви допадне.

Добър вкус!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР