Панираният кашкавал е сред любимите аламинути за много хора. Проблемът

...
Панираният кашкавал е сред любимите аламинути за много хора. Проблемът
Коментари Харесай

Ето така правят майстор готвачите и панираният им кашкавал е върхът

Панираният кашкавал е измежду обичаните аламинути за доста хора. Проблемът е в това, че не постоянно домакините съумяват да го поднесат на трапезата си в съвършен тип. В доста от случаите се разтича и огромна част от самия кашкавал остава в тигана.

Навярно се чудите по какъв начин занаятчия готвачите съумяват да се оправят с това и постоянно подготвят за нас съвършения кашкавал пане.

В днешната публикация ще ви споделим рецепта за най-страхотния аламинут, който постоянно се получава като от корица на кулинарно списание. Побързайте да я запишете, тъй като в действителност си заслужава.
Рецептата за най-вкусния кашкавал пане Продукти, които ще са ви нужни:
• 700 г кашкавал;

• 2 яйца;

• 3 с.л. брашно;

• 5 с.л. галета;

• Олио.
Начин на подготвяне:
Парчетата кашкавал би трябвало да са с дебелина към 1,5 см. Не е нужно да ги замразявате авансово във фризера, даже да ползвате по-мек артикул.

Яйцата се разрушават съвсем на пяна, а в две обособени чинии се разсипват количеството брашно и галета, които сме показали в листата с артикули.

Преди да стартирате с панировката на самия кашкавал, намокрете го в студена вода. Това е характерният миг при самата панировка. След това оваляйте парчето в брашно, потопете в яйце и най-после запечатайте с галета.

Да не забравим да споменем, че в брашното е добре да добавите и щипка сол, тъй че да може ястието да се овкуси още по-добре.

Важно е кашкавалът да се намокри със студена вода, тъй като по този метод допринасяте за това брашното да полепне от всичките му страни и да не разрешава да се разпадне по време на пържене или печене.

Пригответе си тиган с задоволително лой в него, тъй че да може съвсем да покрие частите кашкавал, когато минават през термична обработка.

Можете да приготвите тази вкусотия няколко часа по-рано, а самото пържене да извършите, директно преди вечеря.

Аламинутът наложително се сервира топъл. За предпочитане е даже чинията да бъде загрята. Можете да прибавите свежи зеленчуци като гарнитура или друго по ваше предпочитание.

Опитайте да панирате кашкавала по този метод и ще останете същински възхитени от крайния резултат!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР