Паническото пазаруване на британски купувачи ескалира в сряда, което доведе

...
Паническото пазаруване на британски купувачи ескалира в сряда, което доведе
Коментари Харесай

Паническото пазаруване принуди британските супермаркети да наложат лимити

Паническото извършване на покупки на английски купувачи ескалира в сряда, което докара до евакуиране на щандовете от уплашени клиенти, грижещи се за своята изолираност поради ковид. Това накара огромни вериги магазини като Tesco и Sainsbury's да вкарат ограничавания на покупките, съобщи БНР.

Премиерът Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, който се сблъска със съществени рецензии за това, че работи прекомерно постепенно и прекомерно внимателно, с цел да се оправи с пандемията от Covid-19, съобщи във вторник, че няма причина хората да се презапасяват и че доставките на храни са подсигурени.

Защо коронавирусът отприщи лудешкото пазаруване на тоалетна хартия?

В супермаркетите в цялата страна обаче пазаруващите се изплашиха. Около някои супермаркети се извиха големи опашки. "Става все по-лошо ", сподели източник в един от огромните супермаркети във Англия.

За да се оправи с паническото извършване на покупки, Sainsbury's взе решение на ограничи потребителските покупки. Tesco пък разрешава на своите клиенти да закупуват единствено по две опаковки от избрани продукти като сушени тестени произведения, тоалетна хартия и мляко с огромна продължителност.

Актуална информация за ограничения и ограничавания на напредването в Европа и по света

Големите хранителни магазини във Англия се борят повече от седмица, с цел да поддържат щандовете си заредени със стока. В понеделник Aldi стана първият магазин за хранителни артикули в Обединеното кралство, който вкара предели, като ограничи клиентите да купуват до четири броя от всеки един артикул по време на всяко посещаване в магазина. Веригата магазини Morrisons пък предизвести, че е изправена пред изключителни времена.

"В момента сме изправени пред невиждани провокации и неустановеност при оправянето с Covid-19 ", обявиха ръководителят на компанията Андрю Хигинсън и нейният изпълнителен шеф Дейвид Потс.

Супермаркетната промишленост в страната показва, че работи в тясно съдействие с доставчиците, с цел да продължи придвижването на храната през системата и с цел да се вършат повече доставки в магазините, с цел да се запълнят рафтовете още веднъж. Отбелязва се, че към момента идват доставките от Европа, макар наложените блокади в Италия, Испания и Франция. Един от изпълнителните шефове на верига супермаркети пък уточни, че английското държавно управление едвам в този момент стартира да схваща мащабността на рецесията в тяхната промишленост.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР