Панелистката на Маскираният певец Александра Раева се издъни сериозно по

...
Панелистката на Маскираният певец Александра Раева се издъни сериозно по
Коментари Харесай

Алекс Раева направи голям гаф в Маскираният певец

 Панелистката на " Маскираният артист " Александра Раева се издъни съществено по време на вчерашния лайв на шоуто.

" Знаех още от началото, че си ти! ", по този начин певицата посрещна следващата свалена маска, тази на Заека, зад която се криеше Мария Игнатова.

Името на екс-водещата се спряга от феновете съвсем от началото на новия сезон на продукцията на Нова телевизия. Всички от панела обаче ловко икономисваха догатката си и пробутваха какви ли не имена, единствено и единствено да запазят интригата кой в действителност се крие под маската.

Затова думите на Раева прозвучаха отвън сюжета, за разлика от всичко останало протичащо се в шоуто. Зрителите, несъмнено разумно си зададоха въпроса, за какво в случай че тя е знаела, че това е Мария Игнатова не е посочила името й още в първите излъчвания, и изобщо има ли каквато и да е конфиденциалност сред участници и хората в Панела.

" Създава се една изкуствена, мислена визия кой се крие под маските, само че май всички са наясно с това кои в реалност са лицата под маските. Но пък изброяват имена на случаен принцип, с цел да поддържат интерес. Когато пристигна момента да гонят някого, тогава към този момент всички изплюват камъчето, надали не разкрили го в този момент ", разясняват почитатели на предаването.

С изцепката си Раева в действителност може и да желае да каже, че е имала вътрешна информация от самата Игнатова, за които не е загадка, че са доста близки. Изпълнителката беше и измежду защитите посетители на скорошната женитба на Мария с Нойзи. Именно в този миг Заека си би камшика от " Маскираният артист " в един от предишните му издания. При свалянето на маската, Игнатова не сподели да е била на меден месец по време на неналичието й. Тя отсече, че е била под карантина, написа Хотнюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР