Панелистката на Гала - миската Ромина Андонова хвърли страшна бомба

...
Панелистката на Гала - миската Ромина Андонова хвърли страшна бомба
Коментари Харесай

Ромина Андонова се изцепи: И да умирам, не отказвам с*кс на мъжа ми, иначе ще иде при друга! (ВИЖ ТУК)

Панелистката на Гала - миската Ромина Андонова хвърли страшна бомба в ефир и безусловно втрещи феновете, изключително представителките на нежния пол. Тя съобщи, че в никакъв случай и по никакъв мотив не отхвърля с*кс на мъжа си Дарко Тасевски.

Повод за откровенията бе находка на Георги Блажев за жабите, които се оказа, че се правели на умрели, в случай че не им е до " палуване " с колегата. Ромина обаче не била жаба, а жена, по тази причина и да " умирала ", нямало да лиши брачна половинка си от милувки.

Тя описа, че когато Дарко да вземем за пример е на лагер и отсъства седмица и повече, тя се занимава с всичко - с децата, с работата, с семейството и й идва " ташкън ". Въпреки това, когато Дарко се върне и я " налази ", тя откликва. Иначе той щял да отиде при друга, или да реши, че тя му изневерява.

" Така, де, ние не сме жаби и знаеш ли какво ще роди мозъкът на колегата ти?! Затова избирам да съм му постоянно разполагаем ", смее се Ромина. Зрителки обаче я " нахраниха " уместно като й обявиха, че дамата не е за улеснение на мъжа си и че в случай че един мъж е решил да й поставя рога, то ще го направи, в случай че ще тя да му пуска по пет пъти дневно.

" Изневерява ли, ще изневерява, а в случай че е почтен мъж и те обича в действителност, не би го направил, даже и да си изморена или просто да не ти е до това ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР