Панелист на Гала издъни хубавицата в ефир Райна Караянева иска да

...
Панелист на Гала издъни хубавицата в ефир
Райна Караянева иска да
Коментари Харесай

Башар Рахал на тръни, изложиха любимата му Райна пред цяла Б...

Панелист на Гала издъни хубавицата в ефир

Райна Караянева желае да бъде възприемана като публицист и финансов анализатор, а не като един от най-прочутите и сполучливи български модели. Това показва самата тя като посетител панелист в „ На кафе “ по Нова телевизия. При Гала половинката на Башар Рахал, която има сполучливи изяви и като актриса, съобщи, че манекенската ѝ осанка постоянно пречи да бъде одобрявана на съществено. Караянева изясни също, че това е особено за доста красиви дами със съществени специалности.

Писателят и инфлуенсър Жоро Блажев реши да направи комплимент на Райна, като сподели, че я възприема като образован човек с доста познания, само че дружно с това не може да не помни изкусителната ѝ фотосесия, която е снимала преди време за списание „ Максим “. Думите му имаха обаче тъкмо противоположния резултат.

„ Браво, татко ми не знаеше, че съм се снимала за „ Максим “, съобщи Караянева, очевидно ядосана, че тайната към този момент е разкрита. Очевидно тя е крила от фамилията си по-горещите си прояви в моделските си години. Гала и целия ѝ екип се почувстваха много сконфузено. „ Е, то се виждаше по будките “, опита се да се оправдае Блажев.

Райна Караянева бързо се успокои и увери панелистите, че е изцяло наясно, че сходни фотоси постоянно ще оказват въздействие, без значение с какво се занимава. Тя изясни също, че е приела, че някои сфери, като да вземем за пример политиката, постоянно ще са със затворени порти за нея, пишат от vihrogon.bg Изказването ѝ по въпроса беше прекомерно искрено. „ Като си се голог*зил цялостен живот, не може да искаш да си министър-председател “, съобщи Райна Караянева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР