Пандемията промени всичко. Социалната дистанция се превърна в норма, домът

...
Пандемията промени всичко. Социалната дистанция се превърна в норма, домът
Коментари Харесай

Домашен и комфортен офис по твой вкус

Пандемията промени всичко. Социалната отдалеченост се трансформира в норма, домът стана офис, а работните срещи се трансферираха онлайн. Комуникираме с сътрудници и сътрудници най-вече посредством чат и видеоконферентни диалози. Работата, а и целият ни живот към този момент се върти към интернет.

Неусетно започнахме да ценим от ден на ден домашния уют – от интериора в жилището до опциите за работа от у дома. Дистанционната работа от дълго време е реалност в ИТ бранша и постоянно чиновниците работят за компании, чиито офиси са в други градове, страни или даже на друг континент. Делят ги стотици, дори хиляди километри, което не им пречи да работят сполучливо, поддържайки непрекъснат контакт между тях.

Пример за това е Технологичният център на Аксенчър в България, който дава необятен набор от услуги в региона на цифровите и облачните технологии и сигурността. Още преди 5 години там е сполучливо въведен хибридният модел, разделяйки работата сред дома и офиса. Това е една от първите компании, които постановат тази процедура в България. Сякаш е планувала бъдещето.



В момента всичките чиновници на Технологичния център работят отдалечено. Те имат право да изберат комфорта на всяко място, комфортно за тях – без значение дали става дума за вила/хижа в планината, къмпинг или бар на плажа. Компанията предизвиква салдото сред работно и персонално време, а също и дава опция за еластичност в планирането на ежедневния работен график. Осигурява и задоволително време за отмора – 30 дни заплатен годишен отпуск.

Технологичният център на Аксенчър у нас се стреми да предизвиква продуктивността на екипите си и в изискванията на работа от у дома – посредством специфичен бенефит, настоящ в актуалната работна среда.
Домашен офис по усета на служителя


Най-новата опция, която компанията дава като обществена облага, е финансиране на покупката на техника и съоръжение за работа от вкъщи. Всички чиновници, без значение от тяхната позиция, получават избрана сума, с която да си изберат нужното от особено създаден онлайн магазин.

Така всеки може да открие най-подходящото за неговите стремежи и потребности в лист с защити артикули и съоръжение. Служителите се усещат оценени, защото имат опция за независим избор, по отношение на персоналните си желания, интериор и чувство за комфорт. Технологичният център на Аксенчър е измежду първите компании в страната, които дават сходна екстра. Служителите си избират, компанията заплаща.



Идеята се заражда като естествено продължение на политиката за грижа за работещите в компанията. Стремежът на Технологичния център е да усъвършенства работната среда за членовете на своите екипи, като по този метод сътвори повече комфорт и улеснение на актуалното им работно място – вкъщи и да насърчи в допълнение тяхната работливост и отвън офиса.

Компанията твърдо има вяра, че грижата за хората въздейства положително на тяхната мотивация и старание. Затова и се стреми да ги поддържа най-малко толкоз стимулирани, колкото в нормалната конюнктура. Акцент в работното им всекидневие са и множеството новаторски планове, които подкрепят самостоятелното развиване и професионалното израстване на всеки член на екипа, като в това време поддържат интереса и мотивацията му.
Най-ценният запас – хората


Философията за триумф на Технологичния център на Аксенчър у нас е елементарна: хората са най-ценният запас. Компанията се преценява с техните стремежи и потребности, с цел да се усещат оптимално удобно в работната среда. Стреми се да ги възнаграждава за напъните им, поддържайки мотивацията им и подкрепяйки тяхната работливост.

Едно от най-важните условия за триумфа в привличането на гении е зачитането на самостоятелните особености и разлики на всеки човек. Мисълта за хората и тяхното богатство е все по-силно застъпена в новата действителност, към която всички продължаваме да се приспособяваме. Приоритет за компанията и преимущества, които притеглят нови чиновници, са еластичност в разпределянето на дилемите, поощряване на салдото сред персонално и работно време и повишение на мотивацията на чиновниците от отдалеченост.



Технологичният център на Аксенчър предлага напълно отдалечени позиции за старши експерти в Русе и Варна. Тъй като от ден на ден хора избират отдалечената работа, компанията обмисля да отвори повече такива позиции в София и Пловдив.

Всеки член на екипа, който има нужната мотивация, има опция да израсне за към 2 години до позиция на старши експерт. Има и чиновници, които се завръщат назад, откакто са напуснали, в името на отворена позиция при съперник. Връщат се най-много поради атмосферата, опциите за развиване и екипа.



Технологичните експерти в компанията у нас са на доста високо равнище и извършват едни от най-сложните световни планове. Става дума за сложни трансформации и миграции в облачното пространство и в онлайн търговията.

Иновативните технологии са извънредно значими, само че хората, които ги ръководят, са същинският мотор на смяната и най-ценният запас на компанията. Благодарение на тях, Технологичният център на Аксенчър извършва задачите си и дава отговор на упованията.


 Бизнесът на народен митинг поради „ зеления документ “
Бизнесът излиза на митинг в 15 часа през днешния ден в цялата страна под надпис „ Всички дружно! “, съобщи БГНЕС. Българската хотелиерска...
 Кой има имен ден през днешния ден, 29 октомври
На 29 октомври имен ден честват всички, които носят името Анастасия. Най-оригиналните пожелания за имен ден Имени дни през октомври...
 Спад в броя на новозаразените с COVID-19, настанените в лечебни заведения още веднъж се усилват
Броят на новите случаи на ковид понижа и като безусловно число, и като %. 5178 са новооткритите случаи за 28 октомври,...
 www.expert.bg  Окончателно завърши сагата с безсмислените механически паспорти  Измислиха по какъв начин неимунизираните да си пазарят  ЕVN построи в Пловдив една от най-модерните подстанции в България  Чехия с нови правила за идващи от България  www.iwoman.bg  Анджелина Джоли: Не знам дали съм щастлива, само че се надявам да бъда  Трите зодии, които непрекъснато се упрекват за нещо  GLAMI: Най-сигурната и стилна онлайн фешън търсачка, която промени един път вечно метода, по който пазарим  Зодиите, които са по-активни през нощта  https://www.sportlive.bg  Спортен публицист подреди първия трансфер на Барселона в ерата  Васил Панайотов: Левски е в еуфория, само че трите точки са извънредно значими за Черно море  ПСЖ - Лил: Ето коя българска телевизия ще излъчи дербито от френската Лига 1  Голдън Стейт Уориърс с първа загуба за сезона в НБА (резултати от миналата нощ) Световна горделивост: Атлетите ни със синдром...
Българският тим за спортисти със синдром на Даун се отличи с 3 сребърни медала...

Заедно можем
Започна огромният ремонт на лятното кино в... Никога не смесвайте тези препарати за разчистване,... Домашен и удобен офис по твой усет... Децата и дивата природа на България получиха... Водещ кардиолог е лидер на листата на партия... За зеления документ, за Пеевск...
Може заповедта за въвеждане на зеления документ да бъде апелира...
Имунологът Никола Кереков: От глуха отбрана би трябвало да преминем в нахлуване против Covid-19
Никола Кереков е имунолог и микрообиолог, с докторска...
Дом на колела: Цветослава и фантазията да живееш
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР