Пандемията промени възприятията на потребителите Засилване на интереса към онлайн пазаруването на

...
Пандемията промени възприятията на
потребителите Засилване на интереса към онлайн
пазаруването на
Коментари Харесай

Все повече българи се насочват към онлайн покупка на гуми

Пандемията промени усещанията на потребителите

Засилване на интереса към онлайн пазаруването на гуми, показват последните данни за България на водещия международен онлайн дилър на гуми Делтиком АГ, който е показан в 50 държави. От компанията споделят, че тази услуга е извънредно известна в Германия, Австрия, Румъния, Сърбия, Великобритания, Литва и други европейски държави.
Сложната обстановка с вируса Covid-19 и принудителната изолираност промениха възприятията на най-скептичните потребителите и направиха пазаруването онлайн по-атрактивно. Доскоро голяма част от водачите избраха да отидат до физически магазин за гуми или пък да поръчат онлайн прочут модел.

Като дилър, който оперира на европейския пазар, с над 500 милиона продажби на гуми годишно, Делтиком АГ показва няколко допълнителни аргументи за повишение на онлайн търсенето и покупка на гуми. Онлайн магазините за гуми дават на потребителите нещо, което няма по какъв начин да се приложи при физическото извършване на покупки – огромен избор и принадлежности за сравняване на параметри и цени. „ Потребителят, до момента в който седи комфортно вкъщи или в офиса, има достъп до масивна селекция гуми. Може да избира умерено, без да се тормози за своето здраве или да би трябвало да съблюдава отдалеченост, като може да поръча когато и да е. Друго предимство е съществуването на доста изгодни предложения и конкурентни цени на продуктите “, показа Ивица Киров, който отговаря за клиентите от България в Делтиком АГ.

Специалистите от Делтиком АГ споделят, че с всяка минала година се засилва дела на онлайн извършването на покупки в този сегмент. Същевременно дигиталните технологии и новаторски инструменти улесняват извършването на покупки и го свеждат до няколко минути.

*Източник: Делтиком
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР