Пандемията от коронавирус остави по-голямата част от дрехите ни в

...
Пандемията от коронавирус остави по-голямата част от дрехите ни в
Коментари Харесай

Джоли с обувки за 700 долара и рокля за... 18 - slava.bg

Пандемията от ковид остави по-голямата част от облеклата ни в дрешника и по този начин и не успяхме да се похвалим с новите си летни рокли. И защото към този момент започваме да мислим за есента, би трябвало да се снабдим и с нужните тоалети за сезона. Макар да е малко по-хладно, идващите няколко месеца също ни разрешават да облечем тези рокли, за които по този начин трепетно чакаме.

Вземете образец от Анджелина Джоли. Актрисата беше видяна да пазари учебни такъми с една от своите дъщери. Визията на звездата, несъмнено, беше без забележки и това, което е най-хубаво, е че и ние, елементарните хора, можем да се сдобием с нея.

Джоли се появи в магазините с елементарна черна рокля с паднало рамо, която може да се поръча за 18 $. Това, което обаче няма по какъв начин да поръчаме от елементарен уебсайт, са обувките на звездата. Тя заложи на чехли от "Valentino ", които са малко над 18 $. За да бъдем по-точни, те костват 700 $. И макар че сега в Лос Анджелис е малко на 30 градуса, някогашната брачна половинка на Брад Пит очевидно към този момент е навлязла в есенния сезон.

Разбира се, Джоли не не помни да постави и защитната маска на лицето си, която беше в цялостен унисон с роклята й. Засега не е ясно какъв брой тъкмо коства тя, само че в случай че съдим от последните изяви на актрисата, маската ще е към 5 $.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР