Пандемията от COVID-19 засегна 185 държави и провали плановете на

...
Пандемията от COVID-19 засегна 185 държави и провали плановете на
Коментари Харесай

Пандемията провали плановете на Меган и Хари за грандиозно парти

Пандемията от COVID-19 засегна 185 страни и провали проектите на стотици милиони хора по целия свят. Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл споделиха, че пандемията е провалила и техните проекти за грандиозно празненство, с което да започват новия си живот в Калифорния и да отбележат първия рожден ден на сина им Арчи. Съединени американски щати е една от страните с най-вече случаи на инфектирани с новия вирус, над 960 хиляди души, и управляващите постановиха всеобща карантина с цел да овладеят обстановката. Това принуди Хари и Меган да се изолират в новия си дом в Лос Анджелис незабавно откакто дойдоха в Калифорния и да анулират всичките си обществени задължения. Вижте в канала във vbox7:

Меган и Хари признават, че първичните им проекти били да създадат огромно двойно празненство на 6 май, с което от една страна да отпразнуват първият рожден ден на своя наследник Арчи, а от друга да отбележат началото на новият им живот в Калифорния.
               

A post shared by (@royalteawithjam) on Mar 9, 2020 at 8:30am PDT

В началото Меган била доста разочарована от неуспеха на проектите им за празненство, само че най-после приела обстоятелството, че няма по какъв начин да промени обстановката. Тя доста желала да направи празненство, на което да показа Хари и Арчи на всички свои другари живеещи в Калифорния. Също по този начин за нея било доста значимо първият рожден ден на Арчи да е специфичен и да се отпразнува шумно и радостно с доста посетители.

В последна сметка Хари и Меган оповестиха, че ще посрещнат първият рожден ден на Арчи, в домашна конюнктура в стеснен фамилен кръг. Те дадоха обещание и изненада за всички свои почитатели – нови фотоси на Арчи, които ще разгласяват онлайн на 6 май. Не излиза наяве обаче, къде ще бъдат оповестени фотосите. Двамата към този момент нямат право да употребяват техният кралски инстаграм профил @sussexroyal и евентуално ще го създадат или на нов инстаграм профил, или по различен метод.

Карантината във Англия пък провали празненството за рождения ден на принцеса Шарлот – дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън , който навърши 5 година на 2 май. Въпреки това, тя не се натъжи и театралничи усмихната за серия нови фотоси, които Кейт разгласява в инстаграм на @kensingtonroyal.  Тя също по този начин оказа помощ на родителите си да доставят домашна паста по домовете на изолирани пенсионери.
               

A post shared by (@kensingtonroyal) on May 2, 2020 at 1:00am PDT

През април коронавирусът провали и проектите за рождените дни на други членове на кралското семейство. Елизабет Втора на 21 април навърши 94, само че годишният церемониал Trooping the Colour, който по традиция се организира през юни в чест на Нейно величество, естествено, няма да се състои, потвърдиха от Бъкингам.
               

A post shared by (@kensingtonroyal) on Apr 5, 2020 at 12:07pm PDT

Най дребното дете на Кейт и Уилям принц Луи също чества втория си рожден си ден у дома на 23 април.
               

A post shared by (@royalteawithjam) on Apr 22, 2020 at 2:37pm PDT

Същото се случи и с годишнината от сватбата на Кейт и Уилям която беше на 29 април.
               

A post shared by (@kensingtonroyal) on Apr 29, 2020 at 1:05am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР