Пандемията от COVID-19 предизвика лидерите да се фокусират повече върху

...
Пандемията от COVID-19 предизвика лидерите да се фокусират повече върху
Коментари Харесай

„От Мениджър за мениджър“ продължава с управлението на хора и Ирена Комитова

Пандемията от COVID-19 провокира водачите да се концентрират повече върху ядрото на компанията – нейните чиновници, без които за бизнес въобще не може и да става дума.

Това докара до пренареждане на целите на управленията, а за тях както и за останалите трендове и сполучливи практики в ръководството на хората приказваме в идващия панел на „ От Мениджър за управител “ , специфичната видео поредност на „ Мениджър Нюз “, в която споделяме с вас скъпия управнически опит на водачите на българския пазар.

Първият участник в „ 10 нови хрумвания за ръководство на хора “ е Ирена Комитова , уредник на TEDxVitosha и водач с дълготраен опит в издателската и консултантската активност, както и в интернационалните компании в областта на застраховането, производството на коли и на козметика.

Според нея ръководството на хора от ден на ден се изравнява със съдействието и освен това – коронавирусната рецесия е довела до образуването на нов вид чиновници. Кои са те и по какъв начин да ги разпознаем чуйте във видеото.

Приятно гледане!

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР