Панайот Панайотов коментира участието си в Като две капки вода“.

...
Панайот Панайотов коментира участието си в Като две капки вода“.
Коментари Харесай

Панайот Панайотов каза истината за скандала с Кичка: Вие го измислихте! Всичко се върти около парите

Панайот Панайотов разяснява присъединяване си в „ Като две капки вода “.
„ На такива предложения един актьор няма право да отхвърля. Минал съм през много неща в живота, само че в този формат се усещам на мястото си “, съобщи артистът в ефира на Нова.
Той засегна и тематиката за Кичка Бодурова.
„ Скандалът е фиктивен от вас медиите. Аз просто измислих една фраза. Това са едни тривиални взаимоотношения сред актьори и то за пари. Всичко се върти към парите. Ако има раздори и недоразумения сред нас, като мижав интерес, то е за пари. Нямам желание да влизам в пояснителен режим, тъй като не се усещам отговорен, нито също по този начин и Кичка Бодурова, само че от това излезе хубава обща ария с Криско “, разяснява артистът.
Артистът признава, че негов наставник е брачната половинка му Емилия Панайотова, която го изпраща на сцената на „ Капките “, гледа деликатно осъществяването му и по-късно прави точни и безпогрешни мнения. Тази година актьорът и брачната половинка му означават 40 години благополучен брак и за жена си артистът е основал една от емблематичните си песни „ Шопкиня “.
„ Баща ми бе трагичен артист, който в Сливен трансформира самодейния куклен спектакъл в държавен. Стана негов първи шеф – Димитър Панайотов. Много би се радвал да ме види в такива функции, тъй като ме е виждал единствено като артист. Мечтаел съм да стана актьор и първите ми 13 стъпки съм направил на Габровската сцена на трагичния спектакъл “, споделя за актьорското си семейство Панайотов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР