Пампорово пуска лифтовете за Деня на детето, 1 юни. Курортът

...
Пампорово пуска лифтовете за Деня на детето, 1 юни. Курортът
Коментари Харесай

Пускат лифтовете на Пампорово

Пампорово пуска лифтовете за Деня на детето, 1 юни. Курортът приготвя две събития за уикенда тогава - „ Ден на детето “ и акцията " Да почистим Пампорово дружно ".

Съботният ден е отдаден на децата и хлапетата ще имат опция да употребяват гратис най-различни атракциони и развлечения в границите на курорта. От Пампорово АД канят всички малчугани на посетители в „ Туристически Център Пампорово ", където през целия ден ще могат да се забавляват със пукотевица с лък, скокове на батут, разходки измежду природата и всевъзможни креативен игри и занимания навън.

В центъра свободен ще бъде достъпът и до развлекателната „ Стая за игри “, където децата до 14 години ще могат да употребяват гратис всички занимания на място, като тенис на маса, джага, дартс, въздушен хокей. Най-малките от 3 до 7 години пък ще могат да посетят особено обособения детски развлекателен ъгъл и занималня, заяви Гергана Сулинаджиева от Пампорово АД.

Междувременно всички от региона на Смолян и Чепеларе, на възраст до 14 години, ще могат да употребяват гратис въжения парк и човешката джага пред хотел Орфей и да посетят екопътека Невястата, по чийто маршрут са построени стена за спортно катерене, въжена градина и алпийски тролей, както и авантюристичен парк „ Амзово “.

В неделния ден, на 2 юни, за втора поредна година в курорта ще се организира самодейността „ Да почистим Пампорово дружно “, в която се приветстват всички доброволци и фенове на природата, които желаят да оказват помощ за нейното запазване и отбрана.

Специално за всички доброволци, които се включат в акцията, лифтовете в курорта ще работят гратис, а задачата на уредниците е да се съчетае потребното с приятното - разчистване на планината, съчетано с приятна разходка измежду природата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР