Паметен ден за католическата общност в Раковски след посещението на

...
Паметен ден за католическата общност в Раковски след посещението на
Коментари Харесай

Паметен ден за католиците в Раковски след посещението на папата

Паметен ден за католическата общественост в Раковски след визитата на папа Франциск през днешния ден. За първи път в историята на града там идва глава на католическата общественост, с цел да поздрави персонално вярващите. Вижте повече детайлности от директното включване на Николай Райшинов.

Раковски

Хиляди жители се стекоха, с цел да поздравят папата, който ги благослови и приветства, преминавайки на площада с папамобила си.

В католическия храм " Свети Архангел Михаил " папата организира близо едночасова среща с локалната общественост и още веднъж насочи апел за мир по света.

Срещата приключи с всеобща молитва, след което папата сподели " молете се за мен и до нови срещи ", а миряните го поздравиха с песента " Една българска роза ".
 Папа Франциск даде първо причестяване на 242 деца в Раковски Папа Франциск даде първо причестяване на 242 деца в Раковски
Втори ден от визитата на папа Франциск у нас. Днес той е при най-голямата католическа общественост в България - в град Раковски, където даде първо прича...
Още по тематиката ПАПА ФРАНЦИСК В БЪЛГАРИЯ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР